grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp dat indruk maakt

Daar wil ik voor zorgen! Ben je een startende ondernemer of ben je al even bezig? Aan de hand van mijn expertise als grafisch ontwerper wil ik jouw merk op de kaart zetten en ervoor zorgen dat jij een band kan opbouwen met jouw doelpubliek. Dit kan met een volledig nieuwe huisstijl of website, maar ook met grafisch ontwerp of een op maat gemaakte illustratie.

Hey, ik ben Karlien Huygels

Fijn dat je hier bent om mij beter te leren kennen! Ik ben Karlien Huygels, een 27-jarige gepassioneerde grafisch ontwerper gevestigd in mijn prachtige geboortestad, Mechelen. 

Al sinds ik klein ben kan je me vinden met stiften, verf en klei in de tekenacademie. Enkele jaren geleden heb ik die tools omgewisseld naar een laptop en een tekentablet tijdens mijn studie Grafische en Digitale Media en later bij Happiness Brussels als motion designer.

In 2022 zette ik de stap naar het ondernemerschap waarbij ik met vallen en opstaan op zoek ging naar mijn missie. Ik droom ervan om gepassioneerde ondernemers te ondersteunen in hun zoektocht naar hun visuele uitstraling. Daarbij focus ik mij op het creëren van unieke illustraties, authentieke huisstijlen en professionele websites.

waarom met mij samenwerken?

Duurzaamheid

Ik streef ernaar om milieuvriendelijke ontwerpkeuzes te maken en een langetermijnvisie te hanteren. Op die manier blijft jouw huisstijlniet alleen vandaag maar ook in de toekomst relevant.

Vertrouwen

Vertrouwen is de basis van een succesvolle samenwerking. Je kan rekenen op open communicatie, betrouwbaarheid en transparantie. Ik luister naar jouw wensen en zal ervoor zorgen dat jouw project wordt uitgevoerd met de nodige professionaliteit.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij mij voorop. Ik streef ernaar om altijd het beste werk te leveren. Met een focus op detail en precisie zorg ik ervoor dat je resultaten ontvangt met de hoogste kwaliteit.