Babelle

Babelle is op het eerste gezicht een webshop met goods for dogs. Maar onderliggend is het meer en gaat het in de toekomst hopelijk nog veel meer betekenen. Om van Babelle een succesverhaal te maken in de toekomst was Lana op zoek naar iemand die mee in het verhaal van Babelle gelooft en van Babelle een echt sterk merk maakt dat relevant blijft. Babelle is hoofdzakelijk een webshop, maar het is ook een community, een plek om bij te leren en een platform om meer info over honden te verspreiden vanuit het perspectief dat een hond een volwaardig plekje verdient binnen een gezin.
Babelle

Met dit in het achterhoofd ging ik aan de slag om van Babelle een sterk merk te maken dat de brunchende dog moms aanspreekt. De dog moms die graag wat meer besteden aan esthetiek, stijl en items die bij hun levensvisie passen. Als je naar Babelle kijkt moet je fun, zelfzekerheid en nieuwsgierigheid voelen.

 

Bij de uitwerking van de huisstijl van Babelle kwamen op maat gemaakte illustraties al snel ter sprake. Een 5 tal unieke honden illustraties zorgen voor extra flexibiliteit en herkenning in de visuele uitstraling. De illustraties worden ingezet op social media, verpakkingsmateriaal en een bedankkaartje voor bij de bestellingen.