Diensten

Als gepassioneerde grafisch ontwerper met meer dan 5 jaar ervaring, help ik ondernemingen om hun visuele identiteit te versterken en hun boodschap effectief over te brengen. Mijn expertise ligt in het creëren van unieke en op maat gemaakte ontwerpen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook strategisch doordacht.

Het aanbod

Ontdek hieronder hoe ik je
kan verder helpen

01

Illustraties

Mijn passie ligt in het creëren van unieke en boeiende illustraties die jouw merkverhaal tot leven brengen. Ik luister aandachtig naar jouw visie en ideeën, en onze samenwerking resulteert in een illustratie die echt jouw merkpersoonlijkheid en boodschap weergeeft.

Jouw merkverhaal en identiteit worden weerspiegeld in elk lijntje, elke kleur en elk detail. Het resultaat is een illustratie die niet alleen jouw boodschap overbrengt, maar ook een blijvende indruk achterlaat bij je doelgroep.

02

Huisstijlen

Je huisstijl legt de basis voor je merk en stelt je in staat om echt contact te maken met je ideale klant. Van kernwaarden en missie, tot logo en huisstijl, ik zorg ervoor dat jouw merk een sterke en onvergetelijke indruk maakt. Ben jij een gepassioneerde ondernemer die zijn onderneming naar een hoger niveau wil tillen? This might be a match!

03

Websites

websites

Een razendsnelle op maat gemaakte website die past bij je merkidentiteit, je online zichtbaarheid verhoogt en jouw merkbeleving versterkt.

04

Grafisch ontwerp

grafisch ontwerp

Door mijn ervaring als grafisch ontwerper kan ik een breed scala aan ontwerpdiensten aanbieden die aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf. Hieronder is een overzicht van enkele van de meest gevraagde diensten.

hoe gaan we te werk?

Wil je misschien samenwerken? Super! Tijdens een vrijblijvende kennismaking (dat kan zeker met een koffietje in Mechelen) bekijken we samen waar ik jou bij kan helpen. Op die manier leren we elkaar beter kennen en ontdek ik jouw verwachtingen van dit project. Nadien verwerk ik alles in een offerte op maat.

Tijdens de ontwerpfase werk ik aan verschillende ontwerpopties en geef je inzicht in mijn creatieve proces. Gedurende deze fase houd ik je op de hoogte van de voortgang en deel ik mijn ideeën met jou.

Zodra ik de eerste ontwerpen heb gepresenteerd, is het tijd voor jouw feedback. Op basis van jouw feedback werk ik aan de nodige aanpassingen en verfijn ik het ontwerp totdat je volledig tevreden bent. Dit feedbackproces kan meerdere rondes omvatten, afhankelijk van de complexiteit van het project en jouw specifieke wensen.

Na goedkeuring van het definitieve ontwerp, bereid ik de bestanden voor de oplevering voor. Dit omvat het optimaliseren van de ontwerpen voor verschillende toepassingen, zoals drukwerk, digitale media, of websites. Ik zorg ervoor dat je alle benodigde bestanden ontvangt in de juiste formaten en specificaties.

 

De samenwerking stopt niet bij de oplevering van het project. Heb je nog vragen of wil je advies voor een nieuw project? Ik blijf beschikbaar om je verder te helpen.