Authentieke huisstijlen in Mechelen

Een professionele huisstijl die jouw authenticiteit uitstraalt en jouw merk onderscheidt in Mechelen.

Je huisstijl legt de basis voor je merk en stelt je in staat om echt contact te maken met je ideale klant in Mechelen. Van kernwaarden en missie, tot logo en huisstijl, ik zorg ervoor dat jouw merk een sterke en onvergetelijke indruk maakt. Ben jij een gepassioneerde ondernemer in Mechelen die zijn onderneming naar een hoger niveau wil tillen? This might be a match!

Een professionele huisstijl die de kern van jouw merk in Mechelen weerspiegelt en de juiste emoties oproept bij jouw ideale klant. Voor minder gaan we niet!

op dit moment ...

na het (re)branding traject…

vanaf
€1860

Wat mag je verwachten?

Een aantrekkelijke huisstijl die jouw bedrijf doet opvallen in Mechelen en daarbuiten. Yes, please!

What's in it for you?

Maak jouw merk compleet

Breng jouw merk tot leven met een totaalproject. Vervolledig jouw huisstijl met een professionele website of op maat gemaakte illustraties. Creëer consistentie en onderscheid je van je concurrentie in Mechelen.

hoe gaan we te werk?

Wil je misschien samenwerken? Super! Tijdens een vrijblijvende kennismaking (dat kan zeker met een koffietje in Mechelen) bekijken we samen waar ik jou bij kan helpen. Op die manier leren we elkaar beter kennen en ontdek ik jouw verwachtingen van dit project. Nadien verwerk ik alles in een offerte op maat.

Vooraleer we met het creatieve aspect van het branding traject beginnen, duiken we eerst de wereld van de strategie in. Wie is jouw doelgroep? Welke waarden en normen dragen ze nauw aan het hart? Wat wil je uitstralen? Dit zijn maar enkele vragen waarop we een antwoord zullen vinden die mij helpen om jouw onderneming in kaart te brengen.

De eerste creatieve stap is het maken van 3 verschillende moodboards. Hierin gaan we op zoek naar de visuele richting waarin we jouw huisstijl verder zullen ontwikkelen.

Op basis van jouw feedback over de moodboards, werk ik 3 verschillende logo concepten uit. Je krijgt niet enkel 3 verschillende logo’s te zien maar ook een kleine preview van hoe ik jouw branding verder zou uitwerken. Aan de hand van verschillende grafische uitwerking zoals posters, visitekaartjes, social media templates krijg jij een goed beeld van hoe jouw huisstijl eruit zal zien. Uiteraard krijg je hierna nog de kans om feedback te geven zodat het plaatje helemaal klopt.

Wanneer je volledig tevreden bent van het eindresultaat wordt jouw visuele identiteit in een uitgebreide brandguide opgenomen. Dit is een document met alle do’s en don’ts over het gebruik van jouw kleuren, typografie en grafische elementen. Daarnaast zal je ook een volledig logopakket ontvangen met jouw logo en icoon in verschillende kleuren en bestandsformaten.