Websites op maat in Mechelen

Een professionele én functionele website die jouw merk weerspiegelt en jouw online zichtbaarheid in Mechelen én daarbuiten verhoogt.

Een goed ontworpen én functionele website is de sleutel tot online succes in Mechelen!

op dit moment ...

Na het website traject

websites

vanaf
€1320

Wat mag je verwachten?

Een razendsnelle op maat gemaakte website die past bij je merkidentiteit, je online zichtbaarheid in Mechelen én daarbuiten verhoogt en jouw merkbeleving versterkt.

What's in it for you?

Maak jouw merk compleet

Breng jouw merk tot leven met een totaalproject. Vervolledig jouw website met een authentieke huisstijl of op maat gemaakte illustraties. Creëer consistentie en onderscheid je van je concurrentie in Mechelen.

hoe gaan we te werk?

Wil je misschien samenwerken? Super! Tijdens een vrijblijvende kennismaking (dat kan zeker met een koffietje in Mechelen) bekijken we samen waar ik jou bij kan helpen. Op die manier leren we elkaar beter kennen en ontdek ik jouw verwachtingen van dit project. Nadien verwerk ik alles in een offerte op maat.

Tijdens de eerste fase van het ontwerpen van een website maken we een wireframe op. Dit is een soort van bouwtekening van de website. Hierbij focussen we op de gebruiksvriendelijkheid van de website door de indeling, navigatie en (voorlopige) inhoud vast te leggen. We focussen op de workflow en gebruikservaring van de website zonder afleiding van grafisch ontwerp.

We starten met het ontwerpen van de website aan de hand van het wireframe dat in de vorige fase werd opgemaakt. In deze fase wordt je website echt tot leven gebracht.

Tijdens deze fase zal het ontwerp worden omgezet in een functionele website. De website zal gemaakt worden met WordPress als CMS-systeem. Daarnaast zullen ook de servicepagina’s aangemaakt worden, die nodig zijn om de website snel te laten werken en GDPR conform te maken.
In de laatste fase, de testing & debugging fase, wordt de website getest en eventuele fouten worden ook opgelost. Dit is een zeer belangrijke stap om de website uiteindelijk live te kunnen zetten.

Wanneer de website live staat wordt ook de SEO ingesteld zodat je website meteen vindbaar is in de zoekmachine’s.