Joni Custers

In het begin van 2023 werkte ik aan de branding van Joni Custers Fotografie. Spontaniteit, vertrouwen en verbinding zijn haar kernwaarden. Het was dus belangrijk dat haar nieuwe visuele identiteit deze waarden moet uitstralen. Haar missie? Een blijvende herinnering creëren voor altijd door spontane en echte momenten vast te leggen. Ze stelt je op je gemak, of het nu een zwangerschap-, een liefdes- of een newbornshoot is.

Bij de rebranding lieten we ‘custers fotografie’ in de naam vallen, om kort en krachtig verder te gaan met ‘Joni’. Het past perfect bij haar stoere persoonlijkheid en maakt haar merk nog herkenbaarder.

Het logo is een gepersonaliseerd woordmerk. Door de letters allemaal even hoog te maken, geef je een minimalistische en strakke indruk. De letters hebben een omgekeerd contrast, de verticale lijnen zijn dunner en de horizontale lijnen zijn dikker. Dit geeft een uniek uiterlijk.

Joni’s doelgroep bestaat voornamelijk uit koppels met of zonder baby, en ze fotografeert het liefst buiten. Het is dan ook niet verrassend dat we deze voorkeur hebben laten terugkomen in de kleuren van de rebranding. De natuurlijke tinten en frisse kleuren geven het merk een speelse twist.